¡Atention! this event has ended.

Luces Negras + Life in a Castle en concert a l'Heliogàbal dins el cicle de La Nada Colectiva

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

La Nada Colectiva són els invitats del mes de gener per treballar conjuntament amb Heliogàbal per crear un cicle, on d'aquesta manera s'ajudi a visibilitzar bandes d'un mateix segell o col·lectiu. L'objectiu de la Nada Colectiva és precisament aquest, el de la promoció i difusió de la música emergent de la ciutat de Barcelona.


Luces Negras

És un grup nascut a Barcelona l'estiu del 2017. Anna, Blanca i Pilar van gravar la seva primera demo a l'octubre del 2018, produïda per Víctor Saldaña. Els tres temes embolicats en melodies pop lluminoses tanquen un fons fosc on treuen el cap les seves influències més properes al punk. Crudesa, amateurisme i empoderament femení.


Life in a Castle

És un grup de rock alternatiu amb influències post-rock, shoe-gaze i emo, entre d'altres. Ara mateix estàn treballant en el seu primer LP, que volen presentar en directe pròximament.


luces Negras


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi