¡Atention! this event has ended.

All You Need Is Love (Homenatge a The Beatles)

Sala Ibèria, Sant Feliu de Llobregat

Carrer Pi i Margall, 21, 08980 see map

Deixa’t portar per SCARBEATS un quartet que rendeix homenatge a The BEATLES que no tan sols versionen fidelment al grup més influent de la història de la música moderna sinó que van més enllà, contagiant-nos també del seu esperit.

Viu en directe les cançons que formen part de la nostra vida: Yesterday, Twist and shout, Michelle, She loves you…

 
Entrades per 'Tom Jones Experience (Homenatge a Tom Jones)':
 
Entrades per 'The Elvis Story (Homenatge a Elvis)':
 

Scarbeats

Som quatre amics de sempre que ja d'adolescents vam quedar atrapats per l'encanteri de les meravelloses cançons dels Beatles. Després, la vida ha anat passant mentre aquestes cançons, immortals, sempre presents, no envellien mai. I així un dia, ja amb unes quantes experiències a l'esquena, vam decidir capbussar-nos dins la música dels nostres Beatles i gaudir de l'experiència d'entendre profundament les seves melodies, harmonies i arranjaments i compartir aquesta emoció amb tots vosaltres. Llarga vida als Beatles!

Scarbeats en Sant Feliu de Llobregat el February de 24, 2018 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi