¡Atention! this event has ended.

PULL&PLAY

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Producció pròpia del festival, un projecte escènic seleccionat dins del programa nacional ‘Art for Change’ de la Fundació La Caixa. El projecte consisteix en l’elaboració d’una peça escènica sonora, interactiva i inclusiva, junt amb l’Associació de persones sordes de Gandia, a partir d’una col·lecció d’instruments de reciclatge creada per l'inventor i luthier musical de reciclatge, Ángel Di Stéfano.


En escena estaran l'artista, ambientòleg i activista cultural, Francesc Burgos; i Cento Carbó, músic, actor i pedagòg. I Ruth Palonés com a directora d’escena. És una proposta treballada, a més, amb el projecte de residències Graners de Creació.


Tots els públics


 Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi