¡Atention! this event has ended.

Sona Baixet Fest Gandia 2021

Opening doors: 10:30

Sant Ramon, 8, 46702 see map

El Sona Baixet Fest es reinventa de nou i s’adapta a la realitat sanitària que vivim. Així, anem a celebrar un festival d’aforament reduït, on allò central serà l’exhibició d’espectacles de teatre, circ, dansa i música al Teatre del Raval al Carrer Sant Ramon del barri del Raval, i seguint escrupulosament les mesures sanitàries per a previndre el contagi per la Covid-19. En aquest sentit LaCasaCalba té una experiècia que ens avala, ja que des de juliol de 2020 hem realitzat 4 festivals adaptats a la “nova normalitat”, i des de setembre continuem programant espectacles al Teatre del Raval, sense cap incidència sanitària. Practiquem #CulturaSegura, sostenible i de proximitat.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi