RRRR! Fest | 'El so de l'abocador'

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Un concert únic interpretat amb més de 30 instruments diferents posats en escena en una gran varietat de timbres i ritmes. Guitarres construïdes amb caixes de fruites, metal·lòfons realitzats amb tubs de coure, flautes de PVC, una bateria de bidons, tests i paelles, violins i kalimbes que ressonen en llaunes de conserva, un baix elèctric fet a partir d'un llistó de fusta recollit del contenidor... Tot això dona com a resultat cançons de composició pròpia i de caràcter poètic i festiu, amb les quals viatjarem per diferents estils de música: àrab, rumba, blues, ritmes llatins, buleria...


is official dealer

RRRR! Fest | 'El so de l'abocador'


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi