¡Atention! this event has ended.

Classe Magistral a càrrec de Yves Marc en MIM Sueca

Opening doors: 18:30

Carrer de Sant Josep 32 see map

CLASSE MAGISTRAL

DE LA PANTOMIMA TRADICIONAL

A LES ARTS DEL MIM I DEL GEST CONTEMPORANI

YVES MARC / FRANÇA

Fundador el 1975 al costat de Claire Heggen de la companyia Théâtre du Mouvement, Yves Marc, referent europeu del mim contemporani, convidarà al públic a recórrer la història amb la qual ha construït la seua identitat artística actual a través de la gestualitat i la teatralitat del moviment. Un art basat en els principis fundadors dels grans mestres del passat -Etienne Decroux, Jacques Lecoq, Marcel Marceau-, que voreja la dansa dramàtica i el teatre d’objectes, fins a convertir el cos de l’actor en el centre mateix de la creació artística.

 

Públic recomanat: A partir de 14 anys

 Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi