¡Atention! this event has ended.

Théâtre du mouvement en MIM Sueca

Carrer de Sant Josep 32 see map

ALBA

FRANÇA

Deixeble de Etienne Decroux,Yves Marc va fundar fa 40 anys amb Claire Heggen la companyia Théâtre du Mouvement. Amb els seus espectacles han viatjat per tot el món i han sigut ovacionats pel públic i la crítica. Alba és una creació inquietant feta de cossos, gestos i moviment a partir d’una adaptació lliure de l’obra La Casa de Bernarda Alba de Lorca. El mim corporal i el ball dramàtic vertebren aquest espectacle que s’estrena per primera vegada a l’Estat espanyol i que fa ressò d’una actualitat candent: les llibertats individuals.

Públic recomanat: A partir de 12 anys

 Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi