¡Atention! this event has ended.

La Baldufa en MIM Sueca

Opening doors: 18:30

Carrer de Sant Josep 32 see map

CIRQUE DÉJÀ VU

(CATALUNYA)

Amb més de dues dècades de marxa, La Baldufa atresora nombrosos premis per les seues deu produccions multidisciplinàries realitzades per a públic familiar i infantil que realcen la solidaritat, la tolerància i el respecte. Nostàlgia i humor es barregen en Cirque Déjà Vu – Premi FETEN a la Millor Interpretació Masculina -per a rendir un homenatge a la vellesa, l’amistat i el circ a través de la història de dos ancians que un dia es troben i recorden com era la seua vida de comediants.

 

Públic recomanat: Infantil i familiar a partir de 5 anys

 Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi