Joan Dausà I Els Tipus D'interès en Terrassa

Multiple dates

Show previous dates

Sala Faktoria D'Arts - La Rasa

Carrer de la Rasa, 64-66, Terrassa

OBERTURA DE PORTES A LES 22H, CONCERT A LES 22:30H
El març de 2010 Joan Dausà (veu de Xavi Masdéu, d’Arròs Covat) va convidar a una barbacoa als músics Martí Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau) i Eloi Isern per proposar-los un projecte esbojarrat. Es tractava de treballar un repertori a partir de les seves cançons, presentar-les en directe a Luz de Gas amb l’excusa d’un concert benèfic i, posteriorment, enregistrar-les en un LP.
Al llarg d’aquest procés s’hi van sumar Àxel Pi (Sidonie), David Romero i Toni Llàcer (Hans Laguna) i va sorgir l’oportunitat de presentar el projecte al Sona9. I al final va resultar que el projecte no era tan esbojarrat: van resultar finalistes del concurs i van guanyar el Premi popular.
Després d’aquesta experiència positiva en format directe, va arribar el momento d’enregistrar un primer disc, amb la complicitat d’Àxel Pi i Martí Maymó i la producción de Santos i Fluren de Blind Records (productors de bandes com Sidonie o Love of Lesbian) que han aportat una nova sonoritat al projecte.
"Artista polifacètic que combina la seva faceta d'actor i presentador amb la de músic i la veritat és que li funciona prou bé. Joan Dausà fusiona cançons melòdicament perfectes amb pop i balades de mitjos temps, interpretades amb solvència per Els Tipus d’Interès, grup impecable tècnicament i que en directe funciona com una màquina de precisió.”
ENTRADES ANTICIPADES ONLINE A :http://www.codetickets.com/faktoria/ca/faktoria.org/505/

Media content

Related content

Share with friends