Festival IN-SOMNI 2013 en Girona

Multiple dates

Show previous dates

Passeig de La Copa

Passeig de La Copa 1, Gerona

IN-SOMNI GIRONA 2013. 10ª edició. Del 30 d\'ABRIL al 04 de MAIG tindrà lloc la 10ª edició del In-Somni Girona. I enguany serà una de les edicións més importants. Entre les moltes sorpreses artístiques hi ha també la nova ubicació del escenari principal que es trasllada al Passeig de La Copa. El festival ha programat una de les edicions més eclèctiques, on trobarem Rock, Pop, Hip-Hop, Electrònica, Cançó d\'Autor, Mestissatge, Rumba-Folck-Flamenco, ... El festival te confirmats concerts de grups contrastats i artistes rellevants com LOQUILLO, MUCHACHITO amb el seu \"nou espectacle!\", LA TROBA KUNG FÚ, BONGO BOTRAKO, CANTECA DE MACAO, THE ZOMBIE KIDS, JOAN DAUSÀ I ELS TIPUS D\'INTERÈS, STAY, etc. Dels quals més del 80% presenten els seus nous discos i treballs. Ens veiem qualsevol de les cinc nits en qualsevol dels concerts! No hi falteu i bon festival a tots!

Media content

Related content

Share with friends