Quart Primera en Manlleu

Multiple dates

Show previous dates

Sala d'Exposicions de CAN PUGET

Baixada de la Fidela, 1, Manlleu

Purchase Link
Presentació del nou disc "Pel·lícules" - Concert acústic
Pere Jou és Quart Primera però també un dels personatges més interessants de la música del país. El músic barceloní defensarà, el divendres 3 de maig a la sala d'exposicions de Can Puget de Manlleu, el repertori del seu segon disc,'Pel·lícules', que escampa la sonoritat des del folk cap a l'electrònica i la banda sonora.
Si "El món en un cafè” (Sátelite K,10), el primer disc de Quart Primera editat fa un parell d’anys, va ser una veritable sorpresa, “Pel·lícules” (Satélite K, 12) ho ha estat encara més.
Jou (ex-membre de Dorian o productor de grups com Mine!) estrenarà per primer cop a Osona cançons com Caminem junts, La llum s’acaba o El teu amant, més personals, més imaginatives i, sobretot, molt més profundes.

Media content

Related content

Share with friends