Tardor + Mai Mai en Valencia

Multiple dates

Show previous dates

Sala Matisse

Calle de Ramón Campoamor 60, Valencia

Tardor es presenta l'any 2011 amb una maqueta homònima de quatre talls de rock alternatiu, sense més pretensió que fer la música que els agrada cantada en la seua llengua materna. Quatre cançons que els serveixen per ser nominats a grup revelació als Premis Ovidi Montllor de la música en valencià. El power trio de la ciutat de València fa un pas més enllà l'any següent amb la publicació de 'Revolució de l'estat latent' (Mésdemil, 2012), el seu primer LP d'estudi. Produït per Pau Paredes (Kostrok, STTL, Flaco Favor), l'album és nominat a millor disc de rock i consolida el jove grup com una proposta refrescant dintre de l'escena valenciana. Les seues 11 cançons enèrgiques i melòdiques criden l'atenció de públic i crítica. Després d'actuar en escenaris de tot el País Valencià i d'una llarga etapa de composició, el grup presentarà en la pròxima tardor el seu segon llarga durada. 'Una ciutat invisible' (Mésdemil, 2014) representa l'evolució que els seus components han viscut durant l'ultim any de silenci. Tardor torna amb un disc més conceptual i madur, però sense perdre l'essència que els va destapar com una proposta de present i futur. Estigueu atents.

Mai Mai somos una banda de rock afincada en Valencia. Comenzamos a ensayar a finales de 2012 y después de grabar nuestro primer EP el verano de 2013 lo publicamos en febrero de 2014. Seis canciones que han tenido una gran acogida y que ahora presentamos en los escenarios.

Media content

Related content

Share with friends