TROVAM! (Auditori): Festival Auditori Obert!

Multiple dates

Show previous dates

Auditori de Castelló

Av. Lledó, 50, Castellón de la Plana

Com a part de la programació musical de la Fira, l'Auditori de Castelló acull el Festival Auditori Obert!, una oportunitat única per conèixer les propostes musicals de quinze bandes i solistes. Així, Els Amics de les Arts presentaran el seu quart àlbum, Un estrany poder, on el grup parteix del pop i s'aproxima a les bases electròniques. Soledad Vélez, cantant xilena resident a València, oferirà els ritmes hipnòtics de Dance and Hunt, mentre que Enric Montefusco portarà a la capital de La Plana el folk acústic de lletres punyents del seu debut, Meridiana. També hi actuaran el valencià Alberto Montero acompanyat d'un quartet de cordes, Las Víctimas Civiles, Nadia Sheikh, Niña Coyote Eta Chico Tornado, Anímic, Sokolov, PAVVLA, deBigote, The TWO, Mueveloreina, Marion Harper i Marcel Cranc.

Media content

Related content

Share with friends