OPS! L'últim concert

Multiple dates

Show previous dates

Luz De Gas

Carrer de Muntaner, 246, Barcelona

La gira Ops! Última ronda, serveix per donar per acabada una etapa important de la trajectòria professional de Pep Sala. Iniciada fa 17 anys, l’any 1999, ara la conclou amb la intenció de començar nous projectes, tant en l’àmbit de la música com fora d’aquest. Per això, després d’aquesta gira obrirà un període sabàtic de concerts.

          La sala barcelonina Luz de Gas, on sempre s’hi ha trobat com a casa, és el lloc que Pep Sala ha escollit per acomiadar-se dels escenaris amb aquest format.

          El repertori d’aquesta Última ronda, no només inclou temes d’aquesta darrera etapa de  Pep Sala, tampoc hi falten alguns dels èxits de més popularitat amb Sau, o La Banda del Bar,  la majoria d’ells inclosos en el seu darrer treball, “Ops! Mireu què he fet” (l’Indi Music 2016). Un doble CD, en el que s’ha acompanyat d’una bona colla d’amics i en el que revisa 40 anys de dedicació professional al món de la música.

Media content

Related content

Share with friends