III Sopar Solidari. Els Pobles de València amb les Persones Refugiades

Multiple dates

Show previous dates

Parc Línial de Benimàmet

Av. Miniaturista Meseguer, 1, Valencia

Per tercer any consecutiu CEAR PV amb col·laboració amb la Regidoria de Pobles de València organizem el sopar solidari amb l’objectiu de sensibilitzar i incidir sobre la realitat de les persones refugiades a la societat valenciana.

Tindrem, la participació del Grup de Teatre de CEAR Cullera (composat per persones refugiades), el Sopar Solidari (a càrrec de Novaterra), la Rifa solidària (en la que col·laboren negocis dels pobles de València), concert del Grup de música Carraixet i música per a ballar amb Sultana DJ.

 

Les migracions formen part de la història de la humanitat, de la nostra història. Del camp a la ciutat, de l’est a l’oest, del sud al nord, creuant mars, deserts i oceans. Quan es fuig per salvar la teva vida i la dels teus, i has de deixar casa, terra i tot allò que estimes, no hi ha obstacles infranquejables per qui anhela buscar un futur segur.

Els Estats i les polítiques internacionals posen traves i impediments als moviments migratoris, moviments que haurien de ser lliures, sobretot quan són de manera forçada com a conseqüència de conflictes, guerres o per qualsevol altra manera de persecució.

Des de CEAR PV treballem per defensar i promoure els Drets Humans, en especial el dret d’asil i tots aquells que afecten a persones refugiades, apàtrides i migrades en situació de vulnerabilitat. Per tot això, a més d’atendre i assistir a les que arriben a les nostres terres, denunciem les polítiques i acords que provoquen sofriment i mort de milers de persones que han fugit, i lluitem per a que puguen arribar en condicions de dignitat i seguretat.”

Media content

Related content

Share with friends