¡Atention! this event has ended.

BRINDIS de PÉREZ&DISLA

Opening doors: 19:45

Rambleta, Valencia

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, 46017 see map

Açò serveix per a transgredir les normes. Està pensat per a això. Per a fer el que et vinga en gana sense pensar si està bé o malament. Ací es pot. Este el lloc ideal per a això. És més, he de ser així perquè si no no té sentit res del que passe ací. Quan se’ns oblida això estem oblidant a què hem vingut. Si hem de mesurar-nos i guardar certes formes per no saber molt bé quina raó, açò serà una merda. No funcionarà. Ens avorrirem. I voldré anar-me’n. Deixa’t dur, no t’autocensures i actua amb total normalitat. No penses si t’estan jutjant. No estem ací per a això.

Estem per a regalar-nos. I, si pot ser, per a rebre regals en forma del que cadascú crega convenient. Ací tot suma. Si et pega el subidón el millor que pots fer és disfrutar-lo. Potser et provoca una pèrdua de control. Això també es pot. Tot el que et vinga bé, es pot.

Si vols posar-te excèntrica, este és el moment. Qui sap, igual hui passa això que sempre has volgut que passe. Potser. Ho has de tindre en compte com una possibilitat. Els teus impulsos són benvinguts sempre que respectes allò que tu saps que has de respectar. Allò que sempre has volgut que passe, pot passar. Açò és per a nosaltres, per als nostres amics i per a tot aquell a qui puga interessar. Què més podem demanar?

 

 

Esto sirve para transgredir las normas. Está pensado para eso. Para hacer lo que te dé la gana sin pensar si está bien o mal. Aquí se puede. Este es el lugar ideal para eso. Es más, tiene que ser así porque si no, no tiene sentido nada de lo que pase aquí. Cuando se nos olvida eso estamos olvidando a qué hemos venido. Si tenemos que mesurarnos y guardar ciertas formas por no se sabe muy bien qué razón, esto va a ser una mierda. No va a funcionar. Nos vamos a aburrir. Y me voy a querer ir. Déjate llevar, no te autocensures y actúa con total normalidad. No pienses si te van a juzgar. No estamos aquí para eso.

Estamos aquí para regalarnos. Y, si puede ser, para recibir regalos en forma de lo que cada uno crea conveniente. Aquí todo suma. Si te pega el subidón lo mejor que puedes hacer es disfrutarlo. A lo mejor te provoca una pérdida de control. Eso también se puede. Todo lo que te venga bien, se puede.

Si quieres ponerte excéntrica este es el momento. Quien sabe, igual hoy pasa eso que siempre has querido que pase. Quizás. Tenlo como una posibilidad. Tus impulsos son bienvenidos siempre que respetes lo que tú sabes que hay que respetar. Lo que siempre has querido que pase, puede pasar. Esto es para nosotros, para nuestros amigos y todo aquel a quien pueda interesar. ¿Qué más podemos pedir?
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi