¡Atention! this event has ended.

Sobrepassades

Opening doors: 20:30

Rambleta, Valencia

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, 46017 see map

Amb la vida al damunt, amb la veu a les esquenes, cinc trobadores es reuneixen per a cantar, xarrar i ensenyar-nos així que les dones també tenen veu. Sobrepassades és una comèdia a capELLA que farà possible escoltar el passat, posar en evidència el present i reivindicar per al futur la veu d’aquelles que el món va deixar afòniques.

El projecte Sobrepassades pretén visibilitzar la influència que el masclisme ha tingut i té sobre la música al llarg de la història, apostant per la comèdia musical a capella, amb música original i versions vocals de temes popularíssims.

Així, hem ajuntat l'experiència en el camp artístic de tres creadors provinents de diferents disciplines: Patricia Sánchez del món de la dramatúrgia contemporània, Diego Alamar del camp de la música i Wanda Bellanza de la direcció teatral. A més a més, l’escenografia de Sobrepassades ve de la mà de Los Reyes del Mambo.

Sobre l’escenari, la part interpretativa anirà a càrrec de les xiques del grup Octàmbuli i l’actriu Laura Pellicer.

En aquest espectacle es congreguen veus divertides i provocadores, veus femenines i feministes, veus nòmades i sobrepassades ... El silenci anem a desfer.


Sobrepassades


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi