¡Atention! this event has ended.

Young Scum + Decepción Cromática // Pale Lights + KIWIS a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Gràcies a la gent del Madrid Popfest, portem a Barcelona una representació dels millors grups estrangers que passaran pel festi, però amb la proximitat de l'Heliogàbal. Queer pop, power pop amb guitarres i els hereus dels nostres favorits Comet Gain. Per a l'ocasió n'hem fet un abonament perquè no et perdis cap concert.

 

Recorda:

 

Dimecres 20: Young Scum + Decepción Cromática

Dijous 21: Pale Lights + KIWIS

 

i la setmana anterior: The Ballet + Evripidis

 

20 Març

Young Scum + Decepción Cromática

Hora 21h

Entrada 8/10€

 

YOUNG SCUM

Aquest quartet de Richmond, Virginia, té tots els ulls del pop posats sobre ells després d'haver publicat un LP meravellós en el segell Pretty Olivia Records. Compartint l'esperit 'power poppy jangle' del seu anterior EP 'Zona', el seu nou ens mostra la seva capacitat de confeccionar cançons de pop que et facin ballar al llarg una llarga estona per acabar la nit plorant una mica. Cançons sobre perdre amics, tenir feines de merda, ratllar-te amb el teu futur, i naturalment malgastar temps

 

DECEPCIÓN CROMÁTICA

Després de dedicar-se a la música durant diversos anys tocant el baix amb Grushenka, Irene de la Riva crea Decepción Cromàtica. El projecte neix amb intencions de rescatar l'esperit del millor pop espanyol per a portar-lo al present; seguint la línia de la moguda, el mod revival i el postpunk. En el seu primer treball 'Pasando el Rato' podem trobar cançons adolescents, breus i directes, plenes de lletres costumistes de carregat simbolisme o, senzillament, POP en majúscules.

 

21 Març

Pale Lights + KIWIS

Hora 21h

Entrada 8/10€

 

PALE LIGHTS es varen formar a New York al 2011 de les cendres de The Soft City. Al separar-se el grup, el cantautor Phil Sutton (Comet Gain, Cinema Red and Blue), la baterista Lisa Goldstein (Knight School) i el guitarrista Andy Adler (Crystal Stilts, Cinema Red and Blue) es van ajuntar a la seva bona amiga Maria Pace al baix i a Suzzanne Nienaber (Great Lakes) a les veus i teclats. Feu la llista, clarament estem parlant d'un supergrup, una batedora de totes les influències que ens fan ballar i cridar amb el puny al cor: pop dels seixanta, indie pop vuitantè, música dels segells Postcard o Flyng Nun, Felt, Go-Betweens...

 

 

KIWIS són Inés, Marta, Jordi i Marc. Són tant de la casa que hauríem de buidar el pati perquè ensenyin aquestes cançons de power pop que tant ens agraden. Pale Lights són tant fans seus (gairebé més que nosaltres) que els han demanat que especialment obrin la nit a l'Heliogàbal. Totes en família. No podia ser més bonic.


Young Scum

Kiwis

Pale Lights

Freak Slug


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi