Ciudad Jara al TROVAM 2020 - Castelló de la Plana

Multiple dates

Show previous dates

Auditori de Castelló

Av. Lledó, 50, Castellón de la Plana

El grup Ciudad Jara va irrompre el passat mes de febrer amb l’àlbum Donde nace el infarto (El último pasillo). D’aquesta manera, vam poder conéixer el costat més personal de Pablo Sánchez, cantant i autor de les cançons i antic membre de la banda La Raíz. Les dotze cançons del disc ens van permetre viatjar per diferents estils com el rock, el rap, el pop o la cançó d’autor, a més d’escoltar col·laboracions amb altres intèrprets com La Vela PuercaColectivo PanameraZooRoad Ramos i Rozalén. Entre els últims llançaments de Ciudad Jara s’inclou el single “En busca del fuego”, un tema que Pablo Sánchez va escriure fa set anys i que ja deixava veure una vessant artística més melodiosa. El grup arriba al Trovam per a presentar les seues cançons en format acústic i d’una manera molt especial.

Media content

Related content

Share with friends