Pablo Prisma y Las Pirámides 21:00 h LaFonoteca Barcelona 10º aniversario a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Pablo Prisma és un dels noms fonamentals de l'underground madrileny després de formar part de grups ja mítics com Smoking Room, Ensaladilla Russa, Bicicross o Prisma en Llamas. El 2015 va editar la casset "Domesticitat" (Chingaste la Confiança / El Morro d'Alf), amb cançons de pop lo-fi gravades a casa per als seus fills i ja en 2017 es publica el seu disc de debut "Grandes Felinos Fantasmas" (Discos Walden / Snap! Clap! Club). El 2020 surt 'Pensamiento Gigante' (Caballito Records), tots dos discos fonamentals, unànimement escollits entre els millors de l'any.

Nou anys després de tocar amb Prisma en Llamas a Heliogàbal, en una festa organitzada per La Fonoteca, Pablo Prisma y Las Piràmides per fi podrà presentar a Barcelona les seves cançons: vindrà amb els seus vells casiotones, caixes de ritmes i teclats per emocionar-nos amb el seu pop estratosfèric i brillant de lletres lisèrgiques i evocadores de mons somiats entre la vigília i l'entreson. Serà un luxe poder celebrar els 10 anys de LaFonoteca Barcelona amb ell.


Media content

Share with friends