JOAN AMÈRIC presenta PERQUÈ SOC POBLE... UN PAÍS ENAMORAT

Multiple dates

Show previous dates

Gran Teatro de Alzira (Gran Teatre d'Alzira)

Plaza de Alborxi, 0, Alzira

Concert de

JOAN ÀMÈRIC presenta PERQUÈ SOC POBLE... UN PAÍS ENAMORAT

 

Una proposta nascuda per a cantar la vida d’este trosset del món on els enamorats diem t'estime, t'estim i t'estimo.

L'espectacle planteja una trobada entre història i futur amb cançons inèdites, clàssics del seu repertori reinterpretats des d'angles sonors actuals i les particulars versions de “M’aclame a tu” (Ovidi Motllor i Vicent Andrés Estellés) i “Yo vengo a ofrecer mi corazón” (Fito Páez) adaptada al català.

 

FORMACIÓ:

Altea Martínez: flautes i veus / Lucho Aguilar: contrabaix acústic / Maryla Díaz: mandolina, bandúrria i llaüt / David Gadea: equip de percussions múltiples / Josep Pérez: guitarra acústica i cors / Albert Palau: piano i teclats / Jorge Pérez Soria: enginyer de so / Joan Amèric: guitarra, veu, autor, intèrpret i compositor.  

Media content

Related content

Share with friends