Paz Court en concert a l'heliogàbal 21:00h

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Informació Bàsica per accedir al concert

  • Per accedir al local cal presentar el certificat COVID digital de la UE que acredita pauta completa de vacunació o prova diagnòstica vigent. 
  • Per evitar aglomeracions a l'entrada, descarregat el certificat abans de venir.
  • El certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa té diferents caducitats, segons el tipus de prova.
  • Test d’antígens (TAR): 48 h o PCR: 72 h
  • Ús de mascareta obligatori quan no es consumeix.


La xilena Pau Court exhibeix una inquietant carrera que va des del jazz fins el folklore, des de l'estètica teatral fins la cura interpretatiu. Radicada a Ciutat de Mèxic, el seu últim disc "La Força" (2020) li va valer reconeixement nacional i internacional, considerat com a part dels millors discos xilens de l'any 2020 per Rockdeluxe. Reconeguda en els seus primers anys d'ofici amb projectes com Jazzimodo i Tunacola, Pau Court presenta a "La Força" una etapa de renovats matisos, relats i influències, vestida d'electrònica, rock i folklore.


La chilena Paz Court exhibe una inquietante carrera que va desde el jazz hasta el folclore, desde la estética teatral hasta el cuidado interpretativo. Radicada en Ciudad de México, su último disco "La Fuerza" (2020) le valió reconocimiento nacional e internacional, considerado como parte de los mejores discos chilenos del 2020 por Rockdeluxe. Reconocida en sus primeros años de oficio con proyectos como Jazzimodo y Tunacola, Paz Court presenta en “La Fuerza” una etapa de renovados matices, relatos e influencias, vestida de electrónica, rock y folklore.

Media content

Share with friends