Grabu en concert a l'Heliogàbal - Barcelona

Friday 25 November 2022 21:00

Event ended

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Arnau Grabolosa, GRABU, té tan sols vint anys, i ja té una llarga carrera amb molta projecció de cara al futur. A part de ser guitarrista de bandes com la Black Music Big Band, Agnès Algueró o Júlia Blum , productor i ser el mànager del grup del Vallès Sabana, és el director del Festival Mússol, un dels festivals més únics i innovadors de tots.


A l'Heliogàbal, Grabu presentarà oficialment el seu disc de debut.


En format trio habitual: Arnau Grabolosa als teclats i sintetitzadors, Sara Oliver a la bateria i Martí Cabarroques al saxo. Grabu combina el jazz amb tocs d’electrònica i recursos sintètics, expressant el seu imaginari a través de sessions en directe amb bucles, textures i improvisació, sempre buscant que els espectadors connectin amb els sons que desprenen les seves composicions.


La seva música està concebuda com unes jams sessions en directe al més pur jazzístic, minimalista, sent com un viatge que tenen un inici i un final per l’espectador.Media content

Related content

Share with friends