MANEL a València

Multiple dates

Show previous dates

Moon Valencia

Calle San Vicente, 200, Valencia

Manel a València


  • Lloc: sala Moon
  • Data: 24 de març de 2022
  • Horari: obertura 20.00h / inici 21.00h
  • Preu: Entrada General 25€ despeses / Taquilla 30€
  • Menors de 16 anys han d'anar acompanyats de tutor legal amb autorització de responsabilitat sobre el menor. (Descarrega ací el full d'autorització de menors)Després d’assolir el número 1 a les llistes de vendes (físic i streaming) amb Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019) –i convertir-se en l’únic artista que ho aconsegueix quatre vegades consecutives amb discs cantats en català–, MANEL van començar una gira que quedaria fatalment interrompuda per la pandèmia. Lluny d’acomodar-se, la banda barcelonina va tornar als escenaris a mitjans de 2020 amb el millor espectacle de la seva carrera i va aprofitar per rematar tres cançons inèdites. 


Produït pel novaiorquès Jake Aron, L’amant malalta és més (molt més) que un apèndix de l’aposta de MANEL –sempre arriscada i radicalment contemporània–, per la combinació de tradició i electrònica: és un pas que amplia les fronteres del seu pop obert al hip hop, l’R&B, els sintetitzadors i tot allò que es pugui imaginar. El primer EP de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé s’entrellaça en directe amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.


Tras alcanzar el número 1 de la Lista Oficial de Ventas (física y streaming) con Per la bona gent(Ceràmiques Guzmán, 2019 y convertirse en el único artista en lograrlo en cuatro ocasiones consecutivas con discos cantados en catalán, MANEL iniciaron una gira que quedaría fatalmente interrumpida por la pandemia. Lejos de acomodarse, la banda regresó a los escenarios a mediados de 2020 con el mejor show de su carrera y aprovechó para rematar tres canciones inéditas


Producido por el neoyorquino Jake Aron, L’amant malalta es más (mucho más) que un apéndice de su apuesta -siempre arriesgada y radicalmente contemporánea- por la combinación de tradición y electrónica: es un paso adelante que amplia las fronteras de su pop abierto al hip hop, el R&B, los sintetizadores y todo aquello que puedas imaginar. El primer EP en la carrera de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla y Arnau Vallvése entrelaza en directo con un repertorio que ya es historia. Una historia que, más allá de su medio millar de conciertos a lo largo y ancho de la geografía ibérica, pero también en lugares tan diversos como Estados Unidos, Argentina, México, Francia, Gran Bretaña, Irlanda, Luxemburgo, Suiza, Alemania y Filipinas, no ha hecho más que comenzar.Media content

Related content

Share with friends