SONA BAIXET FEST

Multiple dates

Show previous dates

Teatre del Raval (Gandía)

Sant Ramon, 8, Gandía

LaCasaCalba torna amb força i demostra la seua fidelitat i compromís cap al seu públic més baixet. El festival familiar més comboiant  arriba carregat de música, activitats, històries, teatre i moltes més sorpreses que, un any més, tindran com escenari el Teatre del Raval de Gandia i els seus voltants.

La programació es desenvoluparà en dues jornades completes amb idèntica programació, dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, des de l’obertura de portes a les 10h30 fins a les 19h00 de la vesprada. S’han preparat diferents escenaris amb actuacions simultànies per tal d’evitar grans aglomeracions de persones.

Hi haurà espectacles en els diferents espais del teatre així com la nau de la Fundació Espurna, a més d’activitats i tallers al mateix carrer Sant Ramon, amb la idea que qui vaja de matí al teatre, de vesprada visite Espurna, o a l’inrevés, i puguen gaudir de totes les propostes. Es prioritzarà a aquelles persones registrades prèviament i la resta, accedirà segons orde d’arribada, fins a completar aforament.


Menors de 3 anys, entrada gratuïta

Media content

Related content

Share with friends