Pluma en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Els companys de la universitat, els amics Diego Vargas (teclat/sintet), Guilherme Cunha (baix), Lucas Teixeira (bateria) i Marina Reis (veu) van formar la banda PLUMA inicialment com a grup de projectes TCC del curs de Producció Fonogràfica (Belas Art). Amb el diploma a la mà, les ganes de seguir tocant i creant junts no han fet més que créixer i l'any 2020 el quartet de productors va obrir el seu espai a l'escena indie brasilera amb el seu senzill debut “Esquinas”. Després va venir "Mais do Que Eu Sei Falar", el segon senzill que va guanyar un clip exclusiu dirigit per l'artista visual Rollinos. L'EP Mais do Que Eu Sei Falar va sortir al setembre, amb dos temes més inèdits composts per PLUMA: "Leve" i "Something Bad". El so del grup impregna l'indie pop amb diferents referents, destacant el jazz contemporani, el neo soul, el rock psicodèlic i tocs més puntuals del Clube da Esquina i el dream pop, entre alguns. Arran de les influències sonores, PLUMA enumera bandes i artistes com BADBADNOTGOOD, CéU, Boogarins i Mr. Jukes.

Media content

Related content

Share with friends