Maria Codino + Coloma en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Maria Codino: Combinant un estil particular i innovador amb la voluntat de retornar al més essencial del pop i la cançó, María Codino transcendeix els barreres de l'indie amb una proposta que ha estat etiquetada com a “pop de disseny”.


Compositora, guitarrista i productora nascuda a Buenos Aires (Argentina), l'artista compta un llarg recorregut a l'escena musical independent. Amb un repertori profundament íntim i el desig d'aprofundir en la recerca sobre la instrumentació i l'escriptura, Codino va llançar el seu primer EP, “Ese Fragmento Velado”, a finals del 2020, donant inici al seu projecte solista.Es tracta de cinc cançons en què predominen l'exploració sonora, una marcada nostàlgia postmoderna i una sensibilitat única. Els temes, junt amb un potent directe, li van valer per ser considerada com una de les apostes més fermes de l'escena musical argentina.


Aquest 2022, l’artista es troba desvetllant les cançons que formaran part del seu disc debut. Al novembre d’enguany participarà a la primera edició a Buenos Aires del festival Primavera Sound.


Coloma: Format per quatre amics de Santa Coloma de Gramanet, Coloma neix com a agrupació l’any 2021. Guanyadors del “Santako Sound & Vision (Cortocircuit 2.0) 2021”, ara publiquen el seu primer EP com a carta de presentació. "Orgull d'espècie" és una barreja entre overdrives de guitarres i frasejos melòdics que rescaten conceptes propis del folk, el grunge, el pop rock o el progressiu, que dona pas a un rock camuflat entre la quotidianitat de les seves lletres.

Media content

Related content

Share with friends