Satsuma 3.0 (Mercat de Nadal)

Multiple dates

Show previous dates

Plaça Rafael Atard de Manises

Pz Rafael Atard, Manises

-Teatre carrer

Organitza: Regidoria de Comerç i Mercats

Companyia: Scura Splats

Dissabte 16 de desembre, a les 12.00 h

Entrada lliure i gratuïta

Lloc: Plaça Rafael Atard

Idioma: Valencià

Direcció: Joan Raga

Sinopsi:

SATSUMA 3.0 conta la historia d’uns exploradors siderals que apleguen a la Terra per salvar el planeta d’una imminent destrucció, lo que posa en perill el fràgil equilibri de la galàxia. Els humans fa temps que han perdut el nord. Tots junts, humans i exploradors, amb l’ajuda de la nau de reconeixement Satsuma 3.0, deambularan per carrers i places en busca de la inaprehensible Rosa dels Vents, aprenent durant el recorregut les claus per a ser tolerants i respectuosos amb el medi ambient.

Tots el públicsMedia content

Related content

Share with friends