LOS TOREROS MUERTOS

Multiple dates

Show previous dates

Las Vegas - Sant Feliu de Guíxols

Colom, 11, Sant Feliu de Guíxols

El cantant. dibuixant i humorista gadità Pablo Carbonell, el baix argentí Many Mouré i el teclista també argentí Guillermo Piccolini van formar LOS TOREROS MUERTOS en 1985, en plena Moguda madrilenya. Després de retirar-se en 1992, tornaven al "ruedo" en 2007 amb un disc i gires per Espanya i Llatinoamèrica. A LOS TOREROS MUERTOS el rock sempre els va quedar petit. Pablo Carbonell va descriure al grup gairebé com “una companyia de teatre”. Entre les seves cançons més recordades figuren la que els dona nom, Agüita amarilla, Yo no me llamo Javier, Soy un animal, Pilar, On the Desk, Falangista (on Carbonell feia una divertida crítica sobre la seva suposada ideologia) i 1789.


Media content

Related content

Share with friends