Echoes of Pink Floyd a Girona

Multiple dates

Show previous dates

Centre Cultural la Mercè

Pujada de la Mercè, 12, Gerona

CAT


Echoes of Pink Floyd


Editat a l’any 1973, The Dark Side Of The Moon, el disc més mític de Pink Floyd, compleix 50 anys. Per celebrar-ho, Echoes Of Pink Floyd tocaràn l’àlbum sencer, dins d’un show de més de dues hores que serà un viatge per tots els seguidors de la mítica banda.


Formada a l’any 2016, no hi ha cap banda ara mateix a l’Estat que representi millor l’esperit de Pink Floyd. Integrada per nou components que recreen el so del quartet anglès acompanyat d’un espectacle visual de llums, projeccions i efectes de so que no deixen indiferent. Amb temes com ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Wish You Were Here’, ‘Time, Another Brick In The Wall’…Echoes busca la fidelitat del so que van fer grans a Pink Floyd.


Gaudir d’Echoes of Pink Floyd, és gaudir de Pink Floyd, una de les bandes més influents de la història del rock


Pink Floyd es va crear el 1966 i és considerada una de les bandes més influents de la història del rock. Amb 15 àlbums d’estudi i 4 en directe, tenen l’honor de tenir amb Dark Side of the Moon l’àlbum que més temps s’ha mantingut a les llistes d’èxits de la història de la música, amb més de 45 milions de còpies venudes.

Encara avui, el mític grup té multitud de fans que continuen escoltant els seus àlbums. Potser alguns els han vist en directe, però d’altres malauradament mai. Per a tots ells Echoes vol oferir el seu treball amb un reproducció fidel de les versions originals d’aquelles gravacions. *>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>

ESP


Echoes of Pink Floyd


Editado en 1973, The Dark Side Of The Moon, el disco más mítico de Pink Floyd, cumple 50 años. Para celebrarlo, Echoes Of Pink Floyd tocarán el álbum entero, dentro de un show de más de dos horas que será un viaje por todos los seguidores de la mítica banda.

Formada en el año 2016, no hay ninguna banda ahora mismo en el estado que represente mejor el espíritu de Pink Floyd. Integrada por nueve componentes que recrean fielmente el sonido del cuarteto inglés acompañado de un espectáculo visual de luces, proyecciones y efectos de sonido que no dejan indiferente. Con temas como ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Wish You Were Here’, ‘Time, Another Brick In The Wall’…Echoes busca la fidelidad del sonido que hicieron grandes a Pink Floyd.


Disfrutar de Echoes of Pînk Floyd, es disfrutar de Pink Floyd, una de las bandas más influyentes de la historia del rock


Pink Floyd se creó en 1966 y es considerada una de las bandas más influyentes de la historia del rock. Con 15 álbumes de estudio y 4 en directo, tienen el honor de tener en Dark Side of the Moon el álbum que más tiempo se ha mantenido en las listas de logros de la historia de la música, con más de 45 millones de copias vendidas.

Aún hoy, el mítico grupo tiene multitud de fans que siguen escuchando sus álbumes. Quizás algunos los han visto en directo, pero otros, desgraciadamente, nunca, para todos ellos Echoes quiere ofrecer su trabajo con un reproducción fiel del de las versiones originales de aquellas grabaciones.

Media content

Related content

Share with friends