El llibre de la selva

Multiple dates

Show previous dates

Plaça Rafael Atard

PLaça Rafael Atard, Manises

- Teatre familiar

Companyia: Saga Producciones

Diumenge 23 d'abril de 2023, a les 18.00 h

Entrada lliure (Amb motiu de la Fira del Llibre)

Lloc: Plaça de Rafael Atard

Idioma: Valencià

Intèrprets: Nacho Rodríguez, Daniel Saiz, Raquel Carrasco, María Ruiz i Kevin Villar

Direcció: José Saiz

Sinopsi: El llibre de la selva ens conta la història de Mowgli, un xiquet criat pels llops que haurà d'emprendre el seu camí fins al llogaret dels humans. En el seu viatge serà guiat pel peresós ós Baloo i l'astuta pantera Bagheera. En la selva haurà de resoldre l'endevinalla del despistat elefant, evitar l'encanteri de Kah, la serp, i eludir els encants de Loui, el rei dels micos. Tot això, abans que el trigre Sherkan l’atrape. Acompanya Mowgli en aquesta espectacular aventura plena de cançons, riures, balls i diversió. Escolta la crida de la selva!

Tots els públics

Media content

Share with friends