REBEL·LIÓ

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Germanies

C/ García Lorca, 6, Manises

Dansa-Dia internacional de la dona


Companyia: Marea Danza

Dissabte 9 de març de 2024, a les 18.00 h

Entrada lliure i gratuïta

Idioma: sense text


Intèrprets: Elena Marava, Lourdes de la Rúa, María José Mora, Paula Sebastián, Rosa Sanz i Yolanda López.

Direcció: La Teta Calva (Xavo Giménez i María Cárdenas).


Cinc dones, cinc obreres. Així que despunta l’alba, les mans obedients de les obreres ja estan preparades per al treball, per a produir en cadena, per a posar-se al servei de la màquina. Mentre dura la jornada laboral no seran més que ramat, sense descans, sense vida. Metalls relluents i vides oxidades en una seqüència sense fi. Work, work, work!

Fins quan tindrem el cap entre els muscles? Quan eixirem d’aquesta gàbia?

Hui és el dia en què direm prou. Hui ens alçarem i hissarem la bandera de la rebel·lió. Hui cauran els opressors i eixirem al camp, a sentir l’herba fresca sota els peus, a delectar-nos amb el cant dels ocells. Hui passarem més temps amb les nostres famílies i amb nosaltres mateixes. Hui és el dia de la rebel·lió!

Basada en La rebel·lió dels animals, de George Orwell.Tots els públics


Media content

Related content

Share with friends