SOBREPASSADES

Multiple dates

Show previous dates

Centre Municipal Bernat i Baldoví

Carrer de Sant Josep 32, Sueca

AMB MOTIU DEL DIA DE LA DONA

Amb la vida al damunt i la veu a les esquenes, cinc trobadores es reuneixen per cantar, xarrar i ensenyar-nos així que les dones també tenen veu.

Sobrepassades pretén visibilitzar la influència que el masclisme ha tingut i té sobre la música al llarg de la història, apostant per un elenc format només per dones que canten i conten fent un al·legat feminista molt en sintonia amb el temps en el que vivim.

En aquest espectacle es congreguen veus divertides i provocadores, veus femenines i feministes, veus que faran possible escoltar el passat, posar en evidència el present i reivindicar per al futur la veu d’aquelles que el món va deixar afòniques.

“Perquè res arriba més lluny i més profund que una cançó i només les coses canvien quan algú decideix alçar la seua veu”.

Media content

Related content

Share with friends