03 / ELS SETZE

Multiple dates

Show previous dates

Casa Ramonet

Calle Jose Benlliure, 85, Valencia

Teatre performatiu

+3 anys

Valencià

30 min. 

No Accessible


ESTRENA ABSOLUTA

Poden dos persones ser l’origen d’alguna cosa? El 28 d’Octubre de 1961, Jordi i Pilar es casaven. L’endemà partien cap a Bremen. Al voltant de converses amb la matriarca Pilar aniran sorgint anècdotes i reflexions sobre els orígens de la seua família: setze fills, trenta-dos nets, nou besnets. Una xarxa de convivència i aprenentatge comú. 


FITXA ARTÍSTICA: 

Autoria i direcció: Luly Folch i Hipólito Patón / Intèrprets: Pilar Gibert, Luly Folch, Hipólito Patón i convidats sorpresa de la família Folch Gibert / Espai escènic: Pilar Gibert, Luly Folch i Hipólito Patón / Imatge gràfica: Jussi Folch Gibert. Quadre família Folch Gibert: Berni Folch Gibert / Fotografia audiovisual: Inma Folch Gibert.

Media content

Related content

Share with friends