¡Atention! this event has ended.

Cullera Marítim Festival

Opening doors: 22:00

Carrer la Rada 9, 46408 see map

Obertura de portes 22:00 hores
Inici concerts 23:00 hores

Ordre d'actuacions :
1. Frida
2. Mafalda
3. Txarango
4. Vadebo

Tancament de portes 04:30 hores

 

El grup Txarango encapçala el cartell del Cullera Marítim Festival 2018

El Marítim Festival de Cullera es celebrarà el 7 d’abril, el concert que l’Ajuntament de Cullera organitza dins de les seues festes majors pega un bot en la seua tercera edició amb la participació de Txarango el grup més multitudinari del panorama de la música en valencià, vindran acompanyats d’un gran cartell amb moltes novetats, Vadebo farà la presentació oficial del seu disc a l’escenari marítim, un disc que ha creat una forta expectació, Mafalda vindrà a oferir-nos l’únic concert que faran a les nostres comarques abans de tancar-se a gravar el nou disc, per rematar el cartell tindrem a Frida, premi del 2017 de Sona la Dipu, qué també ens presentarà el nou treball GEGANTS .

El Marítim Festival de Cullera va nàixer ara fa dos anys i esta és la seua tercera edició, ja han passat pels seus escenaris des del mític grup riberenc Gramoxone, altres formacions festives de la comarca com LaFúmiga o Assekes o el grup de Pego Smpoking Souls, l’any passat el grup Aspencat va fer una parada a la localitat amb un concert multitudinari en el seu any de parada indefinida, amb el cartell de l’edició del 2018 podem dir que el festival és consolida com un dels més importants del País Valencià.

Si eres menor d'edat, no oblides portar la teua autorització emplenada i signada. 

Descarrega-la ací: AUTORITZACIÓ MENORS CULLERA MARÍTIM FESTIVAL


Listen

Txarango

Txarango és música festiva, de qualitat i amb missatge, una enorme capacitat de comunicar i d'emocionar. Les seva poesia i la seva fusió de música caribenya, llatina i mediterrània amb denominació d'origen, unida a l'energia i l'entrega que desborden, és el que els fa conectar immediatament amb el públic. Txarango és el grup en català amb més projecció internacional del moment i un dels més estimats al nostre país.
Així ho testimonien els més de 300 concerts en 19 països i 4 continents que han ofert, els centenars de milers de seguidors que acumulen a les seves xarxes socials, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web, dos Discos d'Or, un palmarès de reconeixements que abasta els principals premis del públic i la crítica. Després del seu apoteòsic final de gira Som Mar el 21 de novembre del 2015, el grup del Ripollès es va allunyar dels escenaris i es va dedicar a recolzar a les persones refugiades per reclamar a la comunitat europea l’obertura de les fronteres, entre moltes altres causes que han defensat. Paral·lelament a la seva faceta més social, Txarango van treballar l’any passat en les cançons del seu tercer disc, “El cor de la terra” (DiscMedi, 2017) amb col·laboracions de The Cat Empire, Manu Chao, Jarabe de Palo, Safari Children’s Choir o EKO Camp.

Listen

VaDeBo

El grup valencià VADEBO, acaba de publicar el seu nou disc anomenat “La Por” (2018, Maldito Records). Aquest, serà el 3er treball d’estudi de la banda després d’haver publicat “Travesses” (MalditoDigital, 2015) i “Actitud” (Maldito Records, 2016). El LP ha estat enregistrat entre ZStudios (Mislata, València) i WZ Estudi (Borriol, Castelló) per Tony Garcia i Sam Ferrer. La mescla s’ha dut a terme als estudis Sonido XXI per Javier Sanmartín a Navarra, a banda d’haver contat amb Enrique Soriano a l’estudi (València) per a la masterització.

En aquest nou treball, que de nou ha contat amb la producció del mateix Sam Ferrer, es pot percebre una evolució de la banda on podem trobar sons més electrònics, major presència del rap, així com cançons més directes i polítiques. A “La Por” també es poden trobar col·laboracions de bandes tant locals com nacionals i internacionals com són les de les valencianes “Machete en Boca”, Josep de “La Raíz” i Adrià Sales de “La Pegatina”. És un disc que gira al voltant del concepte de la por, com a sentiment comú de totes les persones, de com es viu i com es fa front.

Listen

Mafalda

Imprevisibles en el sonido, coherentes en el mensaje, radicales para analizar los problemas.
Mafalda te propone un reto con su último trabajo "Palabras forman caos" y te obliga a via-
jar al centro de tu universo para descubrir las palabras que forman tu caos y el concepto que las define.
Acuñando un sonido cada vez más propio la banda valenciana explota todo su potencial
en cada escenario con un nuevo espectaculo de luces y ruido del bueno.

Listen

Frida

El grup FRIDA naix el 2013 com a formació clàssica de rap (2 cantants i un Dj) i després de dues maquetes en el camí Free Rap (2013) i Neologismes (2014) -amb les que van trepitjar un bon nombre d'escenaris arreu del territori valencià. Al 2018 treuen Gegants el seu primer album amb banda donant forma a un nou directe enèrgic i contundent seguint la seva aposta per la innovació musical.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi