¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

¡Hola!


Debido a las condiciones actuales de medidas de seguridad y de aforos reducidos derivadas de la COVID-19, tan dispares entre comunidades, hemos considerado cancelar la gira de presentación de Ventura. Con las restricciones actuales no podemos realizar la gira tal como nos hubiera gustaría a nosotrxs, con la ilusión, el cariño y las ganas del inicio. Por esta razón, hemos cancelado la gira con la esperanza de que pronto podamos venir a vuestra ciudad (¡y con sorpresas nuevas!).


SUU Presentació nou disc a València

Opening doors: 21:00

Rambleta, Valencia

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, 46017 see map

La Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l'actualitat. Després de triomfar amb el seu primer disc i a través del seu canal de Youtube i d'Instagram, on ja acumula més de 60.000 seguidors, aquest 2020 torna amb un nou disc. L'èxit assolit s'explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició. El seu pop festiu, que a vegades abraça el reggae, l'ska i el calypso, en aquest pròxim treball evolucionarà a noves dimensions a càrrec del reconegut productor Carlos Sadness. 


Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.


Listen

Suu


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi