¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

Per motius d'adequació als valors de grup, ens veiem obligades a cancel·lar el concert programat per al dissabte 17 d'abril a la Sala Bohemia de Castelló. Pròximament anunciarem una nova data. L'import de les entrades es retornarà íntegrament en el termini de 2 setmanes.

Agraïm la vostra comprensió.

Concert presentació disc - Som i Vibrem - MALUKS

La Bohemia, Castelló de la Plana

Calle Ciscar 14, 12003 see map

IMPORTANT: La realització de l'espectacle està subjecta a la normativa establerta per les autoritats sanitàries i el seu compliment, pel que pot experimentar canvis fins a la mateixa data. Totes les actualitzacions i canvis seran notificats per correu electrònic als compradors.


Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.


Listen

Maluks

Maluks es un grupo valenciano, cuyos temas están escritos en valenciano, compuesto por Núria Pons, Marina Bolea, Laura Honrubia y Maria Deltell, quien realiza las bases musicales, también conocida como Nonai Sound dj. Su propuesta musical mezcla ritmos jamaicanos y latinos con dancehall, salsa, cumbia, afrobeat y electrónica.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi