FESTIVAL SOUND JORDI

Saturday 12 October

Opening doors 20:00

ESPLANADA DE CONCERTS POLÍGON COTES BAIXES

Polígon Cotes Baixes G, Alcoi

Bon dia a totes!! 


El Festival Sound Jordi torna a Alcoi, és un festival pensat per a gaudir de la música amb tota la seua intensitat. Una combinació de bandes consolidades de l’escena musical i grups emergents que estan destacant per les seues propostes artístiques trencadores.

La Fúmiga, farà una parada a Alcoi dins de la seua gira Tot està per fer. La Fúmiga guanya dia a dia seguidors i s’està convertint en un fenomen de la música popular, no n’hi ha festa de poble, celebració de fi de curs, aniversaris, noces, carpes de falles o filaes que no s’escolte “Mediterrània”, “Ja no fa mal” o “Havia de passar”.

Els acompanyaran els Antònia Font. Fa una dècada, van decidir convertir-se en llegenda i es van separar després de quinze anys portant les seves cançons d’alegria als escenaris. Als anys que van seguir, els qui van coincidir amb ells a l’espai-temps, relataven l’experiència a una nova generació de fans, que coneixien les lletres de Joan Miquel Oliver millor que el seu document d’identitat. Ens falten paraules per explicar com serà d'inoblidable, aquest retrobament.

Uns altres que porten quinze anys de carrera i que pujaran a l’escenari de Cotes Baixes, seran els Triángulo de Amor Bizarro. I no sabeu quin gust ens dona poder fer possible que ens acompanyen en aquesta nit. 

Pr últim, per tancar la nit, estarà DJ Trapella, una DJ de veritat. Recupera l'essència del DJ, agafant la centralitat de l’escenari i situant al DJ com un artista amb la capacitat de generar un show que no deixa a ningú indiferent al recinte de concerts de Cotes Baixes.


Us esperem a totes!!


INFORMACIÓ IMPORTANT:


Al recinte de concerts no s'acceptarà cap agressió, del tipus que siga. Comptarem amb un punt violeta com a punt de recepció i també amb el protocol Àngela per tal d'evitar qualsevol circumstància.

Es podrà accedir al recinte amb una botella d'aigua (màxim 500ml) i un entrepà o similar.

En aquest concert comptarem amb una PMR (Plataforma de Mobilitat Reduïda).

Recordem que l'entrada dels menors es regirà segons l'estipulat a continuació:


  • Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats de mare/pare/tutora legal per entrar i durant la realització del concert.
  • Els menors entre 16 i 18 anys han de presentar a l'entrada una autorització signada per mare/pare/tutora junt amb una còpia del DNI per accedir al concert.
  • Les xiquetes o xiquets menors de 6 anys (6 anys no inclòs) no pagaran entrada. Però és necessari avisar amb antelació a aquest correu electrònic.

info@pro21cultural.com ??


Autorització menors d'edat - https://drive.google.com/file/d/1tXz5MhxvftPkjTxHYDg2wmgJEFzAMiQI/view?usp=drive_link


Media content

Related content

Share with friends