Joan Colomo & La Radiofórmula en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Club Sauvage

Plaça Reial, 7, Barcelona

En Xavi,en Guillem i en Joan són tres humils persones que toquen i canten i que combaten el patètic vertigen de fer-se cada cop més grans i rondinaires amb les millors armes de què disposen: la nostàlgia i l'evasió.

 

Es miren l'apocalíptic panorama de futur que tenen al davant com qui es mira unes obres, i a l'hora de la pastilla, despleguen instruments i es posen a perpetrar hits d'ahir, d'avui i de més enllà amb les més altes dosis de patillisme i simpatia.

 

Després d'una exitosa gira que els ha dut per les millors àrees de servei del territori, aquesta es l'última oportunitat de veure'ls. Si la cosa és acabar l'any de la forma més terrible però sabent alhora que res del que vingui l'any següent serà tan gloriós, no hi ha millor plan que anar-los a patir. O a gaudir. O les dues.

Media content

Related content

Share with friends