¡Atention! this event has ended.

LA FESTA: Concierto de Cactus + Jazzwoman + Roba Estesa + El Diluvi en Valencia

Amstel Art, València

Muelle de la Aduana, s/n. , 46024 see map

LA FESTA és una celebració primaveral en la qual es presenten els nous disc de tres grups, dos del país Valencià, CACTUS TROOP i JazzWoman_Periferia Norte i un català, Roba Estesa. A LA FESTA es sumen també el grup El Diluvi.
Aquesta nit, de presentacions, de cançó, rissa i ball tindrà lloc en la sala Amstel Art de València el proper 11 de Maig de 2018. Al son del pop del rap,del folk i del dub es moura l'esdeveniment de Suport Produccions.

Listen

Cactus

Jazzwoman

Listen

Roba Estesa

Roba Estesa és un grup català que naix en 2011 al Camp de Tarragona. Canten en català i fusionen el folk, la rumba, les cançons tradicionals i les cançons "d'autora". Des de 2018 estan presentant el seu nou disc Desglaç. En 2014 auto-editaren una maqueta que en 2015 les va fer guanyar el primer premi del Concurs Sons del Mediterrani organitzat pel Grup Enderrock, premi amb el qual finançaren el seu disc publicat el 2016. Desglaç és un disc maur en el que el grup ha consolidat el seu estil, un estil que elles mateixes anome­nen folk calentó. Amb una concepció molt clara d'espectacle global, Roba Es­tesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.

Listen

El Diluvi

El grup de mestissatge mediterrani de l'Alcoià El Diluvi ha llençat "Junteu-vos" (2019 Halley Records) actualitzant el seu ja conegut folk festiu, ara més arriscat, amb lletres que apel·len a la construcció de la col·lectivitat, a ajudar-se mútuament i al clàssic «junteu-vos» d'Ovidi Montllor. Seguint amb el camí obert pels LP's "Alegria" (2015 CC) i "Ànima" (2017 CC), on la banda fusionava amb naturalitat diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba i folk d'arrel.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi