¡Atention! this event has ended.

Rock dels Quintxs

CEIP Santissim Crist, Gata de Gorgos

Lugar Grupo del Escolar, 0 S/N, 03740 see map


Listen

Desakato

Desakato se han convertido en uno de los mayores referentes del Punk-Rock y el Hardcore del estado. La banda nace en 2004 en Llanera, una zona rural de Asturies. Después de cuatro discos, su disco "Buen Viaje" empieza a tener un gran reconocimiento por parte de público y medios lo que les hace llegar a ser portada de la revista de tirada nacional Rock Estatal y entrar en el circuito de macro festivales españoles: Viña Rock, Resurrection Fest, Weekend Beach, Cabo de Plata, Faan Fest, Tsunami Xixón, Juerga's Rock, Pintor Rock, Shikillo y un largo etcétera.

Pupil·les

Diàspora

Listen

La Fúmiga

La Fúmiga son vent nou a l'escena musical valenciana. Un projecte original, engrescador i festiu amb una formació amb base instrumental, majoritàriament de vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos de tots els colors. Plantegen un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten, no deixa a ningú indiferent.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi