La Oreja de Van Gogh en Valencia

Thursday 7 July 2022 21:30

Opening doors 19:30

Event ended

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

La Oreja de Van Gogh continua presentant amb gran èxit la seua gira Un susurro en la tormenta. Temes com “Abrázame”, “Durante una mirada” o “Sirenas”, que ja són himnes en els seus concerts, sonaran al costat dels seus grans èxits en aquesta segona part de la gira per Espanya. La banda donostiarra de Leire, Xabi, Pablo, Haritz i Álvaro, tornarà als Concerts de Vivers per presentar-nos les seues noves cançons en directe després de la gran gira que han fet per les principals ciutats nord-americanes. 

La Oreja porta venuts més de huit milions de discos en el món, la qual cosa els converteix en el grup estatal amb major nivell de vendes del segle XXI. A més, posseeixen 50 discos de platí i or, incomptables números 1 i premis com el Grammy Llatí, el MTV internacional, el MTV Llatí, cinc Ondas i dos Premis de la Música. Les seues xifres en les plataformes d’streaming són realment impressionants: més de dos mil milions de visualitzacions en youtube i 2.1 milions de subscriptors en Spotify, amb quasi 6 milions d'oïdors mensuals.


--


La Oreja de Van Gogh continúa presentando con gran éxito su gira Un susurro en la tormenta. Temas como “Abrázame”, “Durante una mirada” o “Sirenas”, que ya son himnos en sus conciertos, sonarán junto a sus grandes éxitos en esta segunda parte de la gira por España. La banda donostiarra de Leire, Xabi, Pablo, Haritz y Álvaro, regresará a Concerts de Vivers para presentarnos sus nuevas canciones en directo tras la exitosa gira por las principales ciudades norteamericanas. 

La Oreja lleva vendidos más de ocho millones de discos en el mundo, lo que les convierte en el grupo nacional con mayor nivel de ventas del siglo XXI. Además, detentan 50 discos de platino y oro, incontables números 1 y premios como el Grammy Latino, el MTV internacional, el MTV Latino, cinco Ondas y dos Premios de la Música. Sus cifras en las plataformas de streaming són realmente impresionantes: más de dos mil millones de visualizaciones en youtube y 2.1 millones de suscriptores en Spotify, con casi 6 millones de oyentes mensuales.

 

 

VÍDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Zjiw_w3sO9M

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/4U7lXyKdSf1JbM1aXvsodC?si=P77Rkik0SiSdup0MKJOHtw

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/laorejadevangogh/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Laorejadevangogh.Oficial

TWITTER: https://twitter.com/laorejadevgogh

Related content

Share with friends