MANEL a València

Multiple dates

Show previous dates

La Rambleta

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, Valencia

Manel a València


  • Lloc: La Rambleta (auditori)
  • Data: 3 i 4 de març de 2021
  • Horari: obertura 19.00h / inici 20.00h
  • Preu: Entrada General 30€ despeses
  • Menors de 16 anys han d'anar acompanyats de tutor legal amb autorització de responsabilitat sobre el menor. (Descarrega ací el full d'autorització de menors)




MANEL "Per la bona gent"

Després d’aconseguir el número 1 de la Lista Oficial de Ventas (física i streaming) amb Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019). MANEL inicien la gira de presentació del seu nou àlbum. Únic artista en entrar al cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català, la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.


I és que, immediatament després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de Jo competeixo (2016), el novembre de 2017, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van posar en marxa el seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán. La llargament esperada reedició en vinil d’ Els millors professors europeus (2008) i 10 milles per veure una bona armadura (2011) van ser el pròleg perfecte per al llançament de Per la bona gent, un viatge al·lucinant a cavall d’un so personal i absolutament intransferible. Electrònica, tradició i elements del classicisme hip hop (l’us del sampler) i del present R&B per demostrar que, de Manel, només es pot esperar allò més inesperat.

Media content

Related content

Share with friends