Antònia Font + Maria Jaume en València

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

Antònia Font


Portes: 19.30h

Maria Jaume: 20:30h

Antònia Font: 21.30h


Els Concerts de Vivers són una de les quatre úniques actuacions que Antònia Font ha confirmat per a tot el 2022. Els mallorquins trenquen un silenci discogràfic de 9 anys i ens avancen un primer single de l’àlbum que marcarà el seu retorn als escenaris. Amb només 20 segons d’aquesta nova cançó (“Un minut estroboscòpica”) tornem a gaudir de l’immens arsenal musical i poètic de la banda mallorquina que va marcar un abans i un després en el pop mediterrani i que ara, per a l’alegria dels seus seguidors, podrem tornar a viure en directe a València el 9 de juliol. Les emissions d’Antònia Font es van interrompre després de la publicació de Vostè és aquí (2012). El seu univers va quedar congelat i va provocar un llarg silenci per tots aquells que coneixien el que era viure amb l’esperança de descobrir, de tant en tant, noves cançons de la banda de Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon. Ara tornen als escenaris, amb nou material i cançons diferents, però amb l’originalitat i la sonoritat intactes. 


--


Puertas: 19.30h

Artista invitado: 20:30h

Antònia Font: 21.30h


Los Conciertos de Viveros son una de las cuatro únicas actuaciones que Antònia Font ha confirmado para todo el 2022. Los mallorquines rompen un silencio discográfico de 9 años y nos avanzan un primer single del álbum que marcará su retorno a los escenarios. Con solo 20 segundos de esta nueva canción (“Un minut estroboscòpica”) volvemos a disfrutar del inmenso arsenal musical y poético de la banda mallorquina que marcó un antes y un después en el pop mediterráneo y que ahora, para la alegría de sus seguidores, podremos volver a vivir en directo en València el 9 de julio. Las emisiones de Antònia Font se interrumpieron después de la publicación de Vosté és aquí (2012). Su universo quedó congelado y provocó un largo silencio para quienes conocían lo que era vivir con la esperanza de descubrir, de vez en cuando, nuevas canciones de la banda de Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca y Pere Debon. Ahora vuelven a los escenarios, con nuevo material y canciones diferentes, pero con la originalidad y la sonoridad intactas.


Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=4bQBHBNJnNA

Spotify: https://open.spotify.com/artist/503mwh1GWEiWy9bzzpiTFW?si=Q3f7bozFQV-8RDRaDhJtRg

Instagram: https://www.instagram.com/antoniafont_oficial/

Facebook: https://www.facebook.com/AntoniaFont.oficial

Twitter: https://twitter.com/Antonia_Font


MARIA JAUME


Després de la bona acollida del seu àlbum de debut “Fins a maig no revisc”, aquest 2022 Maria Jaume torna amb noves cançons i nova banda. El nou disc "Voltes i voltes" la consolida entre les grans lletristes de la nostra escena alhora que representa el pas cap a una sonoritat més pop. S'hi reconeix de nou la influència de cantautores indie contemporànies com Julia Jackin o Angel Olsen, sense renunciar però a la influència mediterrània.


Tras la buena acogida de su álbum de debut “Fins a maig no revisc”, este 2022 Maria Jaume vuelve con nuevas canciones y nueva banda. El nuevo disco "Voltes i voltes" la consolida entre las grandes letristas de nuestra escena a la vez que representa el paso hacia una sonoridad más pop. Se reconoce de nuevo la influencia de cantautoras indie contemporáneas como Julia Jackin o Angel Olsen, sin renunciar a las influencias mediterráneas.


Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=jY5mpB-y0OM

Twitter: https://twitter.com/mariajaume_

Facebook: https://www.facebook.com/Maria-Jaume-111095477134989

Instagram: https://www.instagram.com/mariajaume_/

Media content

Related content

Share with friends