JACOB COLLIER + Elena Játiva en València

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

JACOB COLLIER + artista invitado / convidat

Dissabte 15 de juliol / Sábado 15 de julio

Obertura de Portes / Apertura de puertas: 20:00 h

Inici del concert / Inicio del concierto: 20:45h

Entrada anticipada: 35€ despeses / gastos


El britànic Jacob Collier és el nou enfant terrible del jazz internacional. Ho porta sent un lustre. Aquest jove músic (va complir els 28 anys a l'agost de 2022) és un multiinstrumentista i vocalista londinenc que va començar primer a cridar l'atenció, i a convertir-se en un fenomen viral, gràcies als seus videoclips casolans amb versions de temes clàssics de Stevie Wonder i Michael Jackson, entre altres. Poc va tardar a corroborar que allò anava de debò: ho van confirmar dos Grammys i estar apadrinat ni més ni menys que per Quincy Jones, qui exerceix per a ell de mànager. “He estat esperant a un jove com ell des de fa molt temps, és una absolut geni. No he escoltat a ningú com ell abans, el seu talent és aterridor”, va dir d'ell Quincy. Són paraules d'algú que ha treballat en els seus setanta anys de carrera amb noms com Duke Ellington, Count Basie, Billie Holiday, Sarah Vaughan, Frank Sinatra, Ray Charles, Milers Davis, Aretha Franklin, Michael Jackson… Ni més ni menys.


Al desembre de 2018 Jacob Collier va començar a publicar, per lliuraments, un ambiciós i flamant projecte, consistent en quatre àlbums i titulat “Djesse”. La seua voluntat en aquest projecte va ser la de crear per primera vegada peces pensades per a una orquestra. Fins hui, ha publicat tres volums, i cadascun d'ells s'ha alçat amb un Grammy. Amb 28 anys, cinc Grammys. Camí de la glòria i convertint-se així en el primer artista britànic que guanya almenys un Grammy amb cadascun dels seus primers quatre àlbums.


---


El británico Jacob Collier es el nuevo enfant terrible del jazz internacional. Lo lleva siendo un lustro. Este veinteañero (cumplió los 28 años en agosto de 2022) es un multiinstrumentista y vocalista londinense que empezó primero a llamar la atención, y a convertirse en un fenómeno viral, gracias a sus videoclips caseros con versiones de temas clásicos de Stevie Wonder y Michael Jackson, entre otros. Poco tardó en corroborar que aquello iba en serio: lo confirmaron dos Grammys y estar apadrinado nada menos que por Quincy Jones, quien ejerce para él de mánager. “He estado esperando a un joven como él desde hace mucho tiempo, es una absoluto genio. No he escuchado a nadie como él antes, su talento es aterrador”, dijo de él Quincy. Son palabras de alguien que ha trabajado en sus setenta años de carrera con nombres como Duke Ellington, Count Basie, Billie Holiday, Sarah Vaughan, Frank Sinatra, Ray Charles, Miles Davis, Aretha Franklin, Michael Jackson… Ni más ni menos.


En diciembre de 2018 Jacob Collier comenzó a publicar, por entregas, un ambicioso y flamante proyecto, consistente en cuatro álbumes y titulado “Djesse”. Su voluntad en este proyecto fue la de crear por primera vez piezas pensadas para una orquesta. Hasta la fecha, ha publicado tres volúmenes, y cada uno de ellos se ha alzado con un Grammy. Con 28 años, cinco Grammys. Camino de la gloria y convirtiéndose así en el primer artista británico que gana al menos un Grammy con cada uno de sus primeros cuatro álbumes.


Web: https://www.jacobcollier.com/#/

Facebook: https://www.facebook.com/JCollierMusic/

Instagram: https://www.instagram.com/jacobcollier/

Twitter: https://twitter.com/jacobcollier

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0QWrMNukfcVOmgEU0FEDyD?si=DOZ1_AZnREqUPpDyVwi1mQ

Media content

Related content

Share with friends