¡Atention! this event has ended.

Concert de MANEL i JÚLIA en Castelló

Auditori de Castelló, Castelló de la Plana

Av. Lledó, 50, 12003 see map

Concert Inaugural del TROVAM! Fira Valenciana de la Música 2016

 

Amb l’entrada del Concert Inaugural de MANEL I JÚLIA, es podrà accedir a la Fira Professional i als concerts-tast de les 18:00 de: ONA NUA, DONALLOP, GENER, GEOGRAFIES i SOLAR.

 

Júlia "Freqüències més fosques i ritmes sintetitzats. Aquesta és l'evolució que està experimentant Júlia, el grup d'Alcoi que fa poc irrompia a l'escena valenciana amb el seu primer llarg: Nuvolàstic. Estela Tormo i Lídia Vila encaren aquest projecte amb un nou concepte de banda, just com va començar, amb referències clares a propostes com Beach House o Aries, que van des del 'dream pop' a la psicodèlia dels 60-80. Anuncien nou disc per a la primera meitat del 2017, on els elements electrònics i les guitarres reverberants guanyaran pes en aquest nou univers."

 

 

Consulta la programació completa del TROVAM! Fira Valenciana de la Música 2016


Listen

Manel

Manel es un grupo de música pop originario de Barcelona, que canta en catalán. Lanzaron al mercado su primer album en 2008. Definen su estilo como pop, si bien en su música se perciben elementos propios de la música

folk. A juicio de algunos críticos, guardan elementos estilísticos en común con otros artistas catalanohablantes como Pau Riba, Jaume Sisa y Antònia Font.

Listen

Júlia

Júlia és un grup d'Alcoi nascut l'any 2012. Inicialment, va nàixer com a projecte personal de la cantant i baixista del grup, Estela Tormo, que l'any 2012, amb una tablet i alguns instruments com l'ukelele i el baix, va crear els temes que formarien part de la maqueta anomenada El Mecanoscrit. Aquest treball va aconseguir ser guardonat a la 8a edició dels Premis Ovidi Montllor com a millor maqueta

1 person has it on its agenda


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi