¡Atention! this event has ended.

Concert de Calliope + Miquel Gil + Mireia Vilar en Castelló

Teatre del Raval, Castelló

Conde Pestagua, 38 see map

Consulta la programació completa del TROVAM! Fira Valenciana de la Música 2016


Calliope

Listen

Miquel Gil 

Miquel Gil desembarca molt jove en la música de transmissió oral. Els seus primers passos musicals els dóna en ambients rockers, però prompte coneix Vicent Torrent i Manolo Miralles amb els quals funda “Al Tall”; des d’aleshores està immers en la música d’arrel tradicional. En diferents etapes d'”Al Tall” ha estat baixista i/o percussionista, ocasionalment guitarrista, i esporàdicament dolçainer. Però la veu és, sens dubte, l’intrument amb què aprén a expressar-se millor, una veu i un estil de cant fruit de molts anys d’estudi. En l’actualitat és una de les grans veus del panorama musical mediterrani.

Listen

Mireia Vilar

Mireia Vilar es cantante, compositora, arreglista y toca diversos instrumentos musicales


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi