El grup FRIDA naix al 2013 fundat per Tom i J.Winston, que junt a un Dj es presentàren com la clàssica formació del rap (2 cantants i un Dj). Ara, Frida porta dos anys immers en un procés creatiu, tant a nivel musical com de composició de la seua nova formació.

A nivell creatiu i després de dos maquetes en el camí “Free Rap” (2013) i “Neologismes” (2014), al gener del 2018 publicaran el seu primer álbum “Gegants”. Passar de ser un grup bàsic de rap a un grup de rap amb banda completa ha estat un altre dels objectius del grup. Amb els nous membres integrats i en mig de la creació del disc, FRIDA ha resultat la banda escollida pel jurat com a guanyadora de l'edició d'enguany del Sona la Dipu gràcies al seu nou directe potent i dinàmic. Per primera vegada guanya el Sona la Dipu un grup de rap i per primera vegada, també, el guanya un grup que cante en valencià.

Açò ha suposat una injecció d'adrenalina extra per a tot el que prepara FRIDA des de que fa ara dos anys, quan va decidir fer evolucionar la formació. La banda de rap, presenta ara una proposta amb vuit membres, amb bateria, baix, guitarra, teclats, dj i tres veus al front, dos masculines i una femenina, Vero que aportar una tonalitat i una actitud fonamental en el nou concepte de la banda.

En definitiva una aposta innovadora tant per al rap -portant-lo cap a nous horitzons musicals, com el reggae o el funk, sense perdre la seua essència- com per a la música feta en la nostra llengua. I és que el projecte de FRIDA comença ara a sonar amb molta força, però tots els seus components són vells coneguts de formacions valencianes.

Ara sembla que el resultat de tot aquest procés creatiu arriba a la seua culminació. El nou disc de FRIDA portarà per nom GEGANTS i vorà la llum el pròxim mes de Gener. El primer avançament del disc, porta per nom "La Jungla" i va veure la llum el passat 6 de novembre. El single ha tingut una gran rebuda entre públic i crítica, i la tornada de Don Dada ja ressona amb força entre el públic als directes. Una cançó potent acompanyada d'un videoclip molt ric estèticament enregistrat a Fanzara (Alt Millars) seu del festival internacional d'art urbà MIAU.

Próximos eventos de Frida

No hay eventos de Frida

a Frida para estar al día.

¿Por qué seguir a un artista?

Siguiendo a los artistas estoy al día de cualquier evento que tenga lugar. Pudiendo ser informado si el evento es en mi ciudad.