Mocambo som una banda de reggae de Vilanova i la Geltrú, Catalunya, amb una dilatada trajectòria que centrem la nostra música en una fusió del roots reggae i el rock.


Des de sempre pensem que la música és un mitjà per transmetre un missatge positiu però alhora conscient. La música ens uneix, ens fa sentir bé, i a més ens permet explicar-nos, i tot això és el que intentem traslladar a la gent.


Mocambo neix l’any 2005 entre un grup d’amics i la seva passió pel reggae i la música d’arrel jamaicana. L’any 2012 Mocambo grava el seu primer àlbum, Rumor, que recull les cançons enregistrades prèviament en maquetes i que un públic fidel ja coneixia. Les cançons que més ens agraden són per volar amunt i fer trontollar les parets d’aquesta gàbia de barres de goma, Babilònia.

L’inquietud dels membres del grup els fa conviure i participar en d’altres projectes artístics i culturals: Urtika Sound, Nowa Reggae, Zebrass, Buhos, Raggatunning, El Tingladu, entre d’altres propostes.

Próximos eventos de Mocambo

No hay eventos de Mocambo

a Mocambo para estar al día.

¿Por qué seguir a un artista?

Siguiendo a los artistas estoy al día de cualquier evento que tenga lugar. Pudiendo ser informado si el evento es en mi ciudad.