El grup Pellikana naix a Castalla, l’Alcoià, l’any 2005. Aquesta jove formació ha anat adquirint experiència dalt dels escenaris del nostre país compartit cartell amb grups de renom dins del panorama valencià i nacional com La gossa Sorda, Aspencat, Txarango, Sva-ters, Pau Alabajos, Rapsodes, Obrint Pas, Orxata, La Raiz, Los Chicos del Maiz, Trashtucada, Boikot, Obeses, Els Catarres, Pirats Sound Sistema, Auxili...

La seua música, al igual que el menjar autòcton al qual fa referència el seu nom, és una barreja, en aquest cas, de cultures i estis musicals com l’Ska, el Reggae, el Rock i els ritmes llatins, amanits pel to folklòric de la dolçaina.


Després del seu primer disc, Titelles, i del treball directe, Tardor, amb les idees més clares que mai i l’experiència de 5 anys als escenaris, el grup presentava el seu 3r disc: Desperta!

Un disc, que ens a portat de gira, per una trentena de localitats del País Valencia i els Paisos Catalans.

En Octubre 2014, regalaven als seguidors una nova canço amb videoclip PRIM i ESTIRAT.
El 4rt disc, vora la llum el 2 de Febrer del 2016. Conta amb col.laboracions de luxe com la de la banda de moda actual al Paisos Catalans ELS CATARRES, els Gallegos DAKIDARRIA, David Rosell de BRAMS i DEPT, i Mireia (Rapsodes) i en ell podem observar um gran canvit tant en la formació com en l´estil de la banda. Donant prioritat als instruments de vent, que juntamente amb el violí i les tres veus masculines, li donen un toc mes funky y divertit, a mes a mes de comercial, a les cansons, dotanles de un só que anima a vore la vida d´una forma més divertida i positiva.

El disc a estat gravat pel prestigios productor David Rosell, encarregat de produir els discos d´exit de Txarango, Els Catarres, Buhos, Els Pets, Dept, Brams,…

Conciertos de Pellikana

No hay conciertos de Pellikana

a Pellikana para estar al día.

¿Por qué seguir a un artista?

Siguiendo a los artistas estoy al día de cualquier evento que tenga lugar. Pudiendo ser informado si el evento es en mi ciudad.